Pondělí 
15.4.
Polévka brokolicová
Hovězí maso na houbách, brambory (A:01,06,07)
Úterý
16.4.
Hovězí chlebová
Kuskus s kuřecím masem se sušenými rajčaty, salát okurkový (A:01,01a,01e,03,07,09)
Středa 
17.4.
Polévka hrachová
Špecle s tuňákem, strouhaný sýr, hřeben z listového těsta s náplní (A:01,03,04,06,08,08b)
Čtvrtek
18.4.
Hovězí vývar s jáhly
Vepřová játra na slanině, rýže dušená (A:01,03,06,07,09)
Pátek
19.4.
Polévka zeleninová s polentou
Dukátové buchtičky s krémem, ovoce (A:01,03,06,07,09)
Pondělí 
22.4.
Polévka selská
Vepřové maso po italsku, brambory, ovocné pyré (A:01,06,07,09)
Úterý
23.4.
Polévka hovězí s ovesnými vločkami
Kuřecí stehno pečené, bulgur ala kuba, list – salát, jogurt – cereálie (A:01,01a,01d,01e,03,06,07,09)
Středa 
24.4.
Polévka zeleninová krémová se smaženým hráškem
Sekaný řízek přírodní, fazole na kyselo, sterilované okurky, chléb (A:01,01a,01e,03,06,07,09)
Čtvrtek
25.4.
Polévka z vaječné jíšky
Katův šleh (hovězí maso), rýže dušená (A:01,03,06,09)
Pátek
26.4.
Jihotyrolská zeleninová polévka Orzetto
Špenátové těstoviny, strouhaný sýr – směs sýrů, cherry rajčátko (A:01,01a,01d,03,06,07,09)